Hej Verden!

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Det kan hævdes, at vores forståelse af hjem er relateret mindre til den faktiske hjem end til underholdning og fiktionen er forbundet med hjem – en selvstændig selvkørende industri, som duplikerer vores idé af hjemmet. I dag er vores oplevelse af hjem er baseret på to forskellige slags hjem: en konkret, praktisk, boede i hjemmet, hvor vores prosaiske hverdag, vores moral, handlinger og sociale relationer er blandet sammen; og en abstrakt, medie-skabte kollektivt hjem, hvor alle aspekter af livet er delt op i forskellige genrer, tv-programmer, spil, tidsrammer og omhyggeligt målte behov og interesser. Hvis hjemmeholdet var tidligere et symbol på privatlivets fred, rekreation og alt, hvad der kan betragtes som i opposition til livet udenfor, er det i dag almindelig ejendom og et offentligt anliggende. På denne måde hjem som underholdning er blevet en vigtig del af underholdning økonomi og af kulturen i almindelighed. Dette er, hvor vi logger på og bliver en del af multi-teknologisk, global massekultur.

Arkitektforbundet

Arkitektforbundet

Af de samme grunde, kan underholdning i og omkring hjemmet betragtes som medvirkende i massekulturen meddelelse af de nye krav og muligheder (sen) modernitet. Dette er tilfældet, når den danske sociolog Henrik Dahl sammenligner populær kultur (i bred forstand) til »diskutere offentligheden« af tidlig moderne tid (2005). Via hjem forbedring programmer, interiør design magasiner, livsstil serier og nye trends inden for design og teknologi, er de nye krav, problemer og muligheder i relation til ideerne om identitet, forbrug, familie og iscenesættelse meddelt os i let fordøjelig, ikke-offensiv og underholdende måder. De nye funscapes i byen og byens rum, underholdning parker, begrebet edutainment og drejning af politik i et show, er parallelle med »Tivolization« i hjemlandet, det sted, hvor frygt, usikkerhed og kompliceret ekspertviden er slået ind i noget, der er genkendeligt, velkendt og udgør en god oplevelse. Tryk på knappen på whirlpool, hjemmebiograf, massage maskine, DVD, og god fornøjelse!

Cheryl von Tress bruger sine interiør design færdigheder til gavn og glæde. Jacksonville, Oregon. Designeren har meldt hendes tjenester til en række lokale nonprofit organisationer, herunder DoveSong Børnekor, CASA i Jackson County, Southern Oregon Humane Society, Providence Hospital Festival of Trees, Habitat for Humanity af Rogue Valley, Mobilitet Unlimited, den bue af Jackson County og flere område kirker.

Arkitektforbundet
Arkitektforbundet

Arkitektforbundet
Hun grundlagde Cheryl von Tress Design Group i 2004 i Jacksonville. Forretningen danner sydlige Oregon og det nordlige Californien.
Arkitektforbundet
Blandt hendes ydelser, von Tress tilbyder køkken og bad design, herunder brugerdefinerede kabinet, møbeldesign, haverum rådgivning, værelse gengivelser, lysdesign, møbeldesign og udarbejdelse, vindue behandlinger, og illustrationer hængende.

På den kommercielle side, har hendes arbejde inkluderet reflekteret loft planer, belysning planer, arkitekt og hovedentreprenør kontakt, døre og vinduer tidsplaner, møbler planer, og kabinet design.
Arkitektforbundet
Hun roser sig selv for hendes fremragende samarbejdsrelationer med kunder, samt entreprenører, håndværkere, håndværkere og leverandører og hendes integritet i projektet regnskab og administrationsgebyrer.

Von Tress er et registreret designer med 29 Design Showroom i Medford, Oregon., Og er medlem af San Francisco Design Center og Pacific Design Center. Hun er et udvalgt designer med Ava Living.
Arkitektforbundet
Hendes arbejde har været omtalt i en homelife Magazine forsidehistorie. Hun skriver en rubrik til Jacksonville anmeldelse.

Ved at se Cheryl arbejde, Arkitektforbundet, en af hendes klienter skrev: “Vores kæber faldt da vi så, hvad Cheryl havde designet med vægge og illustrationer. Hun re-hang kunsten og mine venner spurgte, om jeg havde købt nye stykker. Vore elskede antikviteter virkelig ligner de hører hjemme i rummet nu. “

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!