Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Nogle er gode teknikere; nogle er store designere; nogle er store lærere; og en sjælden par er to eller alle af disse. Nogle arbejder i store oices; nogle er enmandsvirksomheder. Mange arbejder i bolig-rige, mens et stort antal arbejder i den kommercielle indstilling (der omfatter sundhedspleje, gæstfrihed, detailhandel, eller virksomhedens arbejde). Alligevel alle samarbejder med andre professionelle designere-herunder ingeniører og arkitekter, bygning service / byggeri eksperter og leverandører / leverandører af alle typer.
> En god indretningsarkitekt vil lytte til kundens behov og forsøger at fulill dem til det bedste af hans eller hendes evne-føring i tankerne, selvfølgelig, funktion og godt design.

Indretningsarkitekt

> Indretningsarkitekter hjælpe klienten forbedre deres plads under hensyntagen til kundens behov og kultur. han karakter af projekter varierer så meget, at det er diicult at sige.

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekter indarbejde en bred vifte af kompetencer til at planlægge plads, der er både funktionel og æstetisk tiltalende. Indretningsarkitekter skal jonglere behovene hos kunden inden for de begrænsninger emner som midlertidig eller lejede lokaler, stramme budgetter, og difering æstetiske smag. Indretningsarkitekter giver en specialiseret viden base, der omfatter forståelse designelementer og principper, plads planlægning, livet sikkerhedsspørgsmål, koder og udbudsmaterialet.

Indretningsarkitekt

> Interiør designere skaber meningsfulde, æstetisk tiltalende miljøer for at forbedre den tilsigtede humane aktivitet i miljøet.

Indretningsarkitekt
> Han svare helt ærligt afhænger hvem og hvornår du stiller spørgsmålet. her er mange indretningsarkitekter, der fokuserer på skematisk design og design udviklingsfaser arbejde, men der er mange indretningsarkitekter, der placerer deres primære opmærksomhed på markedsføring, branding, eller forvaltning af designet. Mange indretningsarkitekter arbejde sammen med en række fagfolk og udnytte en række færdigheder på en daglig basis, fra computer modellering og rendering færdigheder til skitsering eller rendering perspektivtegninger i hånden.
Mange indretningsarkitekter vælger blandinger eller møbler og udstyr til deres aktuelle projekter, og i løbet af at gøre det, komponere og komplette materiale bestyrelser. Materiale brædder bruges til at visualisere vifte af farver, materialer og inventar til et projekt. På den anden ende
af spektret er indretningsarkitekter nedsænket i at skabe indretningsarkitektur-oten arbejdsdag i kollaborative faglige miljøer, der integrerer programmatiske, strukturelle, materiale og belysning aspekter i bygget formular. hans er den nuværende professionel model i Europa. uanset
hvor én inds eller ser sig selv i spektret, de fleste indretningsarkitekter løse design fra perspektivet af det menneskelige legeme-dets størrelse, skala, samfundsmæssige og kulturelle normer, erfaringsmæssige aspekter, og så videre.
> Hrough forskning, udvikling og implementering, indretningsarkitekter forbedre livskvaliteten, øge produktiviteten, og beskytte forbrugernes sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden.
> Da Nancy Blossom forskning viser, nogle er tastemakers, nogle er place beslutningstagere, andre er trendsættere. Med al respekt for Robert Ivy, når vi er på toppen af vores spil, vi designer holistiske rum, der behandler de åndelige, funktionelle og livet sikkerhedsmæssige behov hos vores kunder. Vi har ikke bare beskæftige sig med inishes og indholdet i mellemrummene mellem de udvendige vægge. Indretningsarkitekter nødt til at have en forståelse af den kontekst, som de arbejder, og forstå, hvordan deres beslutninger afect struktur, websted og infrastruktur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt