Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Alle os beskæftige sig med sundhed, sikkerhed og velfærd af offentligheden i en eller anden måde gennem de beslutninger, vi træffer i service til vores kunder. Selv valget af en enkelt vare som et møbel kan have psykologiske og fysiologiske samt kode konsekvenser. han brik må ikke rage det billede, kunden ønsker, kan det ikke støtte kroppen ordentligt, og dens materialer kan producere giftige luftarter i en vrede. hans, foruden de større konsekvenser af interiør planlægning, bør give en indikation af, hvor vidtrækkende en designer beslutninger kan være.
> Arbejde med kunderne for at skabe et miljø, der styrker og understøtter deres forretning.
> Opret funktionel, sikker levende, og arbejdsmiljøer, der understøtter sundhed, sikkerhed og velfærdsområdet samtidig højne kvaliteten og nydelse af livet.
> Han indretningsarkitekt er broen mellem det fysiske miljø og mennesket i rummet. Vores skelnen i bygningen praksis er ønsket om og evne til at hjælpe folk bliver mere menneskelig. Og vores succes er evnen til at gøre disse positive forbindelser.
> Han indretningsarkitekt skal have et holistisk syn på ethvert projekt, der gennemføres. hans opfattelse kommer i spil, når du ser integrationen af alle de facetter og krav til projektet.

Indretningsarkitekt

En indretningsarkitekt skal have praktisk og teknisk ekspertise, samt en forståelse for æstetik, af alle de elementer, der udgør den indvendige miljø. han designeren skal forstå, hvordan folk bruger og reagere på disse elementer. Det er ikke et spørgsmål om at forstå de enkelte elementer i et interiør, men de elementer, som de interagerer med hinanden.

Indretningsarkitekt

Vi bor, arbejder og spille i en tredimensionel verden-udgifterne i gennemsnit omkring 80 procent af vores tid hver dag indendørs.
Interior design handler om menneske-byggede miljø. . . . Det berører alle, at vi gør i både vores personlige og professionelle liv. Hvad vi ser og touch det miljø, der omgiver os, og hvordan det gør os føler-er mest oten bemærket, og er et direkte resultat af interiør design eller en mangel på samme.
Interior design afects folks liv i højere grad end nogen anden profession. Det afects, hvordan vi lever og røres og føler i den indbyggede miljørelaterede selve kvaliteten af vores liv.

Indretningsarkitekt

> Hey er problemløsere fremmest. hey vurdere og identificere design problem, og de udvikler design løsning gennem kritisk tænkning.
Indretningsarkitekt
> Indretningsarkitekter udføre en lang række opgaver, så hver dag er diferent. Fra det indlysende, ligesom rummet planlægning og farvevalg, at den ikke så indlysende, som personlig rådgivning til de sene nattetimer fotooptagelser, er der altid noget nyt at gøre som en indretningsarkitekt.
> Først, hvad jeg ikke gør: Jeg designer ikke noget alene. Jeg illustrerer planlægger koncepter med veludviklede grafiske fremstillinger og diskutere, hvordan disse begreber kan forbedre ydeevnen i en OICE.
> Indretningsarkitekter designe interiør miljøer, afect den menneskelige erfaring, at etablere en klar forståelse af sted. hat er, at de skaber en identitet eller et billede til en kommerciel eller privat bygning, for at fremkalde et personligt svar, såsom at slappe af, underholde, have det sjovt, købe produktet, helbrede, lære, undervise, imponere, og så videre, eller at støtte en særlige opgave, som er at skabe en eicient og ergonomisk korrekt arbejdsmiljø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt