Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt projekter er design og renovering af indvendige rum i bygninger. han indretningsarkitekt rolle er at lede designprocessen for indretningsprojekter. Indretningsarkitekter lytte til deres kunder i programmeringsfasen. hey bringe ny forskning til designløsninger. hey skabe designløsninger, der opfylder deres kunders behov og overstiger deres forventninger. hey dokumentere projekter til opbygning af ansøgningen om tilladelse. hej observere konstruktion. Indretningsarkitekter samarbejder med andre fag i hele projektet (arkitekter, ingeniører, lysdesignere, leverandører og entreprenører).

Indretningsarkitekt

Rachelle Schoessler Lynn, CID, ASID, LEED-AP, Allied medlem AIA
> Indretningsarkitekter beskytte forbrugernes sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden, samtidig skabe miljøer, der er passende og sjovt at beboerne i et rum.

Indretningsarkitekt

Alexis B. Bounds, Allied medlem ASID
> Interiør designere skabe et fungerende miljø, der er æstetisk inspirerende. hans miljø er speciic til kundens mål, og overholder alle gældende liv, sundhed, sikkerhed og koder. Grøn og universelt design bør kraftigt overvejes.

Indretningsarkitekt

Carolyn Ann Ames, Allied medlem ASID
> Når det kommer helt ned til det, vi er fortalere for slutbrugerne af et mellemrum. Vi sætter os i boligejer, studerende, patientens, kundens, besøgendes eller arbejdstagerens plads og skabe rum, der er sikker, komfortabel, smukke, funktionelle og indbydende. I modsætning til det, der vises på tv design viser, design er meget mere end æstetik, det er om at gøre bedre interiør til os alle til at bebo.
Charrisse Johnston ASID, LEED-AP, CID
> Problem løse. Vi skaber attraktive, men funktionelle miljøer.
Chris Socci Allied medlem ASID

Indretningsarkitekt

> En indretningsarkitekt er en professionel, der har evnen gennem erfaring og uddannelse til at skabe miljøer, der tjener deres slutbrugere med funktionalitet og bevare sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden. Professionelle indretningsarkitekter er i stand til visuelt at forbedre rum. Men endnu vigtigere, de er i stand til at identificere rumlige udfordringer og overvinde disse forhindringer med kreative løsninger, der er udviklet gennem forskning og observere de fysiske miljøer.
Shannon Mitchener, LEED-AP, Allied Medlem ASID, Associate IIDA

Indretningsarkitekt
Er Boligindretning for dig?
Mange mennesker tror, at en person, der ønsker at være en indretningsarkitekt skal være meget kreativ eller en kunstner. Det tager sikkert kreativitet til at udvikle planer og designkoncepter at løse en kundes behov for en professionelt udformet hjem miljø eller kommercielle rum. Få indretningsarkitekter begynder deres søgen efter at blive en del af dette erhverv med medfødte kunstneriske evner. Disse kreative eller kunstneriske færdigheder udvikles gennem kursus arbejde og erfaring, som er de tekniske færdigheder, der er nødvendige for udviklingen af planer og tegninger.
Der er mange måder at arbejde i erhvervet som du vil se i denne bog. Ikke alle positioner i interiør design kræver et højt niveau af dygtighed i, hvad der kan anses for kunstneriske bestræbelser. Du kan fi nde en plads i det erhverv, der bruger andre færdigheder såsom teknisk beherskelse af udarbejdelsen, projektets organisation og ledelse, eller de sælger færdigheder. Det faktum, at der er mange måder at arbejde i dette erhverv er en interessant sandhed for alle, der:
Nyder at løse problemer. Har en bekymring for detaljer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt københavn