Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

> I min verden, de fungerer som psykiatere og problemløsere. Folk har brug for hjælp iguring ud af at lave deres livsstil det til deres boliger-og det samme gælder for deres kommercielle rum. En designer er nødt til at lytte til deres kunder, deres behov, og hvordan de og deres familier eller kolleger bruger de givne rum. Design nødt til at give komfort og funktionalitet-og det er en designer opgave at integrere både. Derudover føler jeg, at mit job er at virkelig gøre mine kunders liv lettere. De fleste mennesker ønsker ikke at tænke på processen med at skabe design enten på papir eller i sand handling. Jeg har konstateret, at mange kunder ønsker heller ikke nogen del af konstruktionen / dekonstruktion proces enten. herefore, kan en designer også påtage sig rollen af “go-mellem” eller projektleder (for at bruge et mere almindeligt forstået sætning).

Indretningsarkitekt københavn

> Her er en bred vifte af kompetencer, der er involveret i boligindretning. En designer eller IRM kan specialisere sig i et lille segment eller dække alle de opgaver, der er involveret. Vi klarlægge typisk et program Deining de begrænsninger og mål for projektet, Ofer og Reine kreative løsninger for det indre rum og tilhørende oplysninger, foretage valg for inishes og møbler, dokumentere vores indings, oprette budgetter, kontrakt arbejdskraft, foretage indkøb og administrere gennemførelse af projektet.

Indretningsarkitekt

> For min praksis, jeg tilbringer megen tid som en klient advokat. Jeg hjælpe kunder sortere gennem de valg, der vises overvældende, at nå frem til en løsning, der er praktisk, Indretningsarkitekt københavn, interessant og æstetisk tiltalende. Jeg ønsker at IND løsninger på problemerne ved hånden, uanset om problemerne er store eller små. Hvis problemer eller ting, der irriterer brugeren ikke er blevet behandlet, er projektet ikke en succes. Masking noget, der ikke fungerer godt ved at gøre det temmelig er ikke efective design. En anden deinition af, hvad designere (i hvert fald for mig) gør, er omkring 5 procent faktiske design arbejde og 95 procent projekt administration og tilsyn.

Indretningsarkitekt

> Han NCIDQ (Det Nationale Råd for Boligindretning Qualiication) deinition er det bedste eksempel for mig, hvad indretningsarkitekter gør. Men jeg tror, en af de bedste deinitions er i en artikel af Jill Pable på Florida State University (og hendes kollega), som diskuterer diference mellem “kølet og fulilling rum.” Jeg tror, at indretningsarkitekter ikke syg, men design og skabe “fulilling rum” baseret på kundens behov og ønsker inden for et givet budget og tidslinje.

Indretningsarkitekt
> Analyser kundens behov, uddanner kunder, brug erhvervede viden til at levere løsninger, der understøtter kundernes behov, produktivitet, strategisk plan, og corporate brand.
> Interiør designere er problemløsere. hey levere løsninger ved at tage emner som fysisk planlægning, akustik og belysning. Ud over at skabe et funktionelt rum, en designer stræber efter at give en æstetisk tiltalende miljø for deres klient.
Teresa Ridlon Allied medlem ASID
> Hvis de gør, hvad jeg føler, de bør gøre, de arbejder som en del af et team med kunderne at designe rum, der vil hjælpe kunderne leve et sundere, gladere, Indretningsarkitekt københavn, sikrere liv. hans mål bør være den samme, uanset om at designe hjemmet og erhvervsbygninger rum. hat er den korte deinition.
Drue Lawlor, FASID
> Vi bidrage til at skabe miljøer, hvor folk bor, arbejder og aktiviteter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt