Boligindretning

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

> Indretningsarkitekter tage en kundes programmatiske behov for en plads og kombinere dem med kreativitet og teknisk ekspertise til at nå frem til en tilpasset plads unikt til deres klient.
> Interiør design er en servicevirksomhed. En designer skal nyde at arbejde med og hjælpe folk. Nogle af de aspekter af kommerciel indretning omfatter forskning, psykologi, kunst, farve, grafik, design, ergonomi, eiciency, og workflowet.

Indretningsarkitekt

> Hey er problemløsere. hey har brug for at kunne oversætte en andens idé til en ny virkelighed. hey nødt til at være i stand til at hente alle de puslespilsbrikker og rekonstruere dem i en anden løsning-diferent fra hvad kassen sagde.

Indretningsarkitekt

> I tre ord: plan, koordinere og udføre. En indretningsarkitekt er ansvarlig for at destillere klientens tanker, ønsker og budget til at skabe et design for projektet. han designer derefter koordinerer alle de elementer i planen, og inally er den bevægende kraft for planens udførelse.
> Indretningsarkitekter forme den menneskelige erfaring ved at skabe rum, hvor vi interagerer og lever.
> Han nemme svar er, at vi skaber miljøer, der ikke kun dejligt at se på, men også funktionelle. Men faktisk er vi også terapeuter, revisorer, forskere, arrangører, shoppere, og nogle gange endda initiativtagerne til at realisere vores koncept. han indretningsarkitekt oten bliver en familie then ven som store bevægelser, nye tilføjelser til familien, nye hobbyer, eller enhver anden familie ændring, afects interiøret diskuteres med designeren, og oten vi er den FØRSTE at vide.

Indretningsarkitekt

> Interiør designere i virksomhedernes verden forstår virksomhedskultur, hvordan folk arbejder, og hvilke selskaber er nødt til at tiltrække og fastholde personale. Indretningsarkitekter studere arbejdspladsen og skabe miljømæssige løsninger, der er produktiv og itting for brugerne.
Indretningsarkitekt
> I løbet af mine 25-plus-årige karriere har jeg arbejdet på en række projekter fra små til meget store boligprojekter, hospitaler og sundhedsfaciliteter-der er som små byer-mange virksomheders oices, en begravelse hjem, en IRE / politistationen, og en yacht. han omfanget af det arbejde har altid været varieres inden hvert projekt. Nogle omfatte alle aspekter, fra indledende kundekontakt og forslag, gennem diagrammer og budgettering; design udvikling med plads planlægning, møbler arrangement, udvælgelse, udtrykt og planlægning; Inish udvælgelse og planlægning; belysning, kunst, og tilbehør Valg og placering; bud dokumentation og forarbejdning; installation; og arbejder med alle typer af industriens fagfolk, handler og leverandører. Jeg har oplevet den detail indstilling, tegnestue, arkitektonisk IRM, og rådgivning som selvstændig designer. Jeg har deltaget i flere messer og markeder, rejste verden, og mødt mange mennesker i processen. han mængde viden relected i Rådet for Boligindretning Akkreditering (CIDA) Standarder er meget reel i sine forventninger til, hvad indretningsarkitekter gør.
> Hey løse problemer (uanset om de er rumlige, organisatoriske, programmatisk eller æstetisk), der afect folks sundhed, sikkerhed og velfærd.
Sundhed: rotunde med vægmaleri af Hygeia og Panacea (græsk gudinder for forebyggelse og behandling), Scripps Breast Care Center, La Jolla, Californien. Interiør arkitektur og design: Jain Malkin, Inc., San Diego, Californien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligindretning