3D visualisering

arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

arkitekter

arkitekter

)
10 Fantastiske baby evner
530
For nye forældre ankomsten af den nyfødte bringer en masse spænding i deres liv. De ser måske skrøbelige og sårbare, arkitekter, som de er, men der er nogle overraskende ting babyer kan gøre meget for at den dejlige sjove af mange mennesker.

arkitekter

De fleste babyer kan gøre følgende overraskende ting til os:
1. De kan [ … ]
Forældrerollen,forældre,familie,børn,børn,mor,far,mor,far, arkitekter,mormor,søn,datter,baby,opdragelse,uddannelse,skole,skolealderen,skole, arkitekter,hjem,hus,glæde,sjov
For nye forældre ankomsten af den nyfødte bringer en masse spænding i deres liv. De ser måske skrøbelige og sårbare, som de er, men der er nogle overraskende ting babyer kan gøre meget for at den dejlige sjove af mange mennesker.

arkitekter

De fleste babyer kan gøre følgende overraskende ting til os:
1. De kan høre alt! Babyer hører meget godt: de modtager op til 20.000 svingninger i minuttet, mens voksne kun modtage 14 000. Fosteret begynder at reagere på lyd siden begyndelsen af det 24. graviditetsuge og en uge efter levering de nemt skelne deres mors stemme i voice over for andre mennesker.
2. I sondringen mellem modersmål og fremmedsprog, mimic spiller en vigtig rolle for babyer. I USA er en test blev foretaget: nogle babyer et videobånd optaget på engelsk, men med ingen lyd blev spillet. Senere, et andet bånd uden lyd blev spillet, men registreres på fransk. Børnene viste klart mere interesse for den franske videobånd end til en registreret i deres modersmål fordi de betragtes som bekendt den engelske tape. Desværre er denne mulighed tabt efter en alder af 6 måneder.
3. Ryggen med hænderne. Undersøgelser har vist, at børn, der vokser op med tegnsprog også forsøge at kommunikere med deres hænder. De gør det (f. eks. i tilfælde af at lære fremmedsprog) langsom og uregelmæssig i starten – de plapre løs med hænderne!

arkitekter

4. Jeg ser du mummy! Længe før mennesket kan sige hvad andre siger. Det ser ud til, arkitekter, at babyer forstår ved at observere de efterligner de nærliggende personer. Så mumien, pas på, arkitekter, når du siger noget!
5. De ældre er klogere de få? Det er, hvad vi mener. Forskere har opdaget, at vi gennem de liv, vi mister nogle af vores evner, især muligheden for læring. Denne mulighed er mest effektive i en alder af 6 måneder. Det er tanken, at de er unge og de kan ikke eller ved ikke blot er en illusion.
6. Jeg er ligesom dig daddy! I løbet af de første dage af livet den nye generation synes at ligne til far. Det er kun en joke karakter spiller: det er besluttet, at alle fædre i verden -længe før genetiske tests blev opfundet – kunne genkende deres babyer og tager sig af dem og deres mødre.
7. Little Einsteins. “Mary har 21 karameller samt får en anden 19. Tommy har 51. Der har flere karameller samt?” jo, hvem ved at tilføje kender svaret. Her er, hvad test siger: selv nogle børn, der ikke ved, hvordan man kan tilføje kan angive de rigtige svar.

arkitekter

arkitekter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3D visualisering