arkitekter

arkitektforbundet

arkitektforbundet

arkitektforbundet

arkitektforbundet

arkitektforbundet

Test af mine erfaringer, jeg spurgte min søn hvis han ville ordne et håndklæde krog, som var faldet ud af væggen. Han erobrede den mission med skræl, arkitektforbundet, samler alle sine værktøjer sammen og løse problemet med stor koncentration.

Jeg var optaget andetsteds i huset og forlod ham alene. Jeg vil aldrig glemme hans ansigtsudtryk når han kom for at fortælle mig jobbet blev udført. Ikke alene havde han fast på krogen, men han havde selv renset op i det rod og stille alle redskaberne væk!

arkitektforbundet

Jeg har indset, at den bedste måde at elske mine børn har ændret de har vokset sig større. Det handler ikke så meget om at passe på dem længere. Nu skal de muligheder for at opleve deres evne til at tage vare på sig selv.
Jeg har gradueret fra deres kilde til deres ressourcer. Mit job har ændret sig fra at gøre ting for dem at give udtryk for min tillid til, at de kan lære at gøre tingene selv.
Lige på målstregen. Jeg har higet efter uafbrudt muligheder for at skrive og tænke og meditate. Jeg er lettet over at vide, arkitektforbundet, at jeg kan tage tid for mig selv uden at føle, arkitektforbundet, at jeg fratager dem på en eller anden måde.
Jeg formoder, at jeg havde brug for en forsikring om, arkitektforbundet, at det var ok, selvom godt for dem, at jeg havde plads til mig. Mama fugl på et tidspunkt behov for at slå hårdt ned på hendes babyer samtidig at få dem klar til at flyve. Måske har Moder Natur giver hende en hjælpende hånd ved at tilbyde hende en værktøj til irritation at skærpe hende op, så hun gør hvad der skal gøres.

arkitektforbundet

Traditionelt har det været svært for mig at tro, at selv min irritation kan være ok. Endnu en gang, jeg er blevet mindet om, at alt er helt som det skal være. Og jeg er taknemmelig for.
100.000 Støvmider i 1 kvadratmeter tæpper
669
Førende allergists er enige om, at trægulve er det perfekte valg for et sundt indeklima. Ifølge det amerikanske Lung Association trægulv i soveværelset og andre store opholdsstue kan drastisk forbedre luftkvaliteten.

arkitektforbundet

Laminatgulv træ
Førende allergists er enige om, arkitektforbundet, at trægulve er det perfekte valg for et sundt indeklima. Ifølge det amerikanske Lung Association trægulv i soveværelset og andre store opholdsstue kan drastisk forbedre luftkvaliteten. Dette er ikke overraskende, når et stort amerikansk firma, der genbruger gamle tæpper har udtalt, at de fleste brugte gulvtæpper får for behandlingen indeholder mindst 35% af sin vægt i husstanden snavs.
En rapport fra det sunde gulvbelægning Network tegnes’s oplysninger fra flere rapporter og forsøg, der er udført af førende sundhed grupper over hele verden. Trækker det overordnede konklusioner om den rolle tæppe spiller ved fastlaeggelsen af den samlede allergen belastning i hjemmet og betydningen af dette for alvor allergisk sygdom.
Detaljerede undersøgelser i det forenede Kongerige har fundet, at 50-70 % af astma lider er allergisk over for husstøvmider.

arkitektforbundet

arkitektforbundet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

arkitekter