dekoratør

Facadeisolering

Facadeisolering

Facadeisolering

Facadeisolering

Facadeisolering

Du behøver ikke bekymre dig, hvis du ikke får det rigtige første gang, kan du altid resort og prøv igen. Før eller senere vil du få et system, der “bare lige” for dig.
4) Tag et godt kig på dit arbejdsområde. Har du bunker af dokumenter, filer, mail, disketter og cd’er liggende? Oplever du noget andet hober sig op? Afsætte et par timer og få alt væk. Brug din nye fil system og finde “hjem” til noget andet.

Facadeisolering

5) Nu hvor du har dit kontor organiseres, afsætte et par minutter i slutningen af din arbejdsdag for at bevare det. Prøv at “forlade” for dagen med en ren, tør skrivebord. Du vil sætte pris på det næste morgen. Dette vil også forhindre, at du nogensinde kommer på tværs af en stor bunke papirer igen.
6) Tilføje et personligt præg på dit kontor. Få nogle billeder af børnene; tilføj nogle smukke planter, inspirerende citater, eller noget andet, du kan forestille dig, at dit kontor et behageligt sted at arbejde i. Udover at komme og holde dig i godt humør når man træder ind på kontoret, det er mere sandsynligt, at holde det rent og organiseret hvis det er et sted du mindes. Så prale lidt på nogle særlige kontor indretning.

Facadeisolering

7) Lad os tale om filerne på din computer. Du kan livet lige så meget tid på at lede efter en online dokument som et stykke papir. Hvis computeren bruges til arbejdet samt til personlig brug, Facadeisolering, oprette en mappe og bruge undermapper for især arbejdsgiverne, Facadeisolering, projekter osv.
Igen kommer op med et filsystem, der fungerer for dig og dine arbejdsfiler adskilt fra dine personlige filer. Dette er især vigtigt, hvis andre familiemedlemmer adgang til computeren. Hvis det er tilfældet, Facadeisolering, og hvor du bruger Windows XP, jeg anbefaler oprettelsen af en separat konto kun til arbejde og adgangskodebeskyttelse af det. Dette vil forhindre andre familiemedlemmer fra utilsigtet ændring eller sletning af dine arbejdsfiler.

Facadeisolering

8) I tillæg til din almindelige filer, du gerne vil beholde din e-mails organiseret. Lad os være ærlige, vi har spildt tid på at søge efter en bestemt e-mail, der indeholdt nogle vigtige oplysninger vi har brug for hurtigt. Oprettelse af mapper til forskellige klienter og projekter har fungeret godt for mig, men igen finde et system, der fungerer for dig og holde fast i det. Sortere e-mail så snart du læser det. Det tager kun et sekund eller to til at falde i den relevante mappe, Facadeisolering, men vil du spare en masse tid, hvis du skal finde det senere.
9) Nu har du et godt register (både fysiske og digitale) på plads, der er afsat lidt tid et par måneder (eller ugevis, hvis relevant) til at rense dine filer. Vi kan hurtigt samle en masse dokumenter både i vores filarkiv og på vores harddisk, Facadeisolering, at vi ikke længere har brug for. I det mindste kan forsøge at tømme dine filer to gange om året.

Facadeisolering

Facadeisolering

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dekoratør