havearkitekt

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

På den anden side har vi en anden nabo par, der vidste, at de ikke blev skåret ud af huset. De købte ubebyggede grunde og sætte en fremstillet hjemme på det. Gem dit ægteskab (eller hvad) og købe et hus.
2. Kender dine naboer. Du kan være under det falske indtryk, at da du flytter fra mere overfyldt til mindre overfyldt betingelser, du vil have mere privatliv og at naboerne betyder mindre. Au contraire.

indretningsarkitekt

Når man ser på landejendom, vil du opleve, at du trækker mange snavs vej. Hvis der er mere end et hjem, det er et kvarter, vil det eller ej. Se nærmere på boligerne og beboerne på vejen. Hvis dit hus har fangsterne i brand eller du hacke din leg med en motorsav, tror du, at du kan bruge dem til at hjælpe? Heldigvis her på vores vej op til fisk Creek House, vi har de største naboer ville hjælpe dig med den legendariske New York minut
Når vi søger efter den store vildmark for vores drøm ejendom,vi kørte ned nogle markveje, der udløste faktisk temaet fra frelse i min hjerne. Finde en undskyldning for at gå chat op nogle af naboerne før du køber. Præsenter dig selv og spørge dem om, hvordan dårlige Vintrene er, indretningsarkitekt, uanset hvad, bare få en fornemmelse for de folk du kan have tillid til dit liv og ejendom.

indretningsarkitekt

3. Kender dine indkørsel. Jeg sjældent ser dette emne drøftes, indretningsarkitekt, men i landet, længden på din indkørsel kan være knald eller fald for hele oplevelsen.
På den anden side vores indkørsel er en 700 meter lang. Vi kan ikke engang se vejen. Vi elsker det. Men vi lever også på ca. 3000 meter, indretningsarkitekt, og se en masse sne hele vinteren. Det er OK med os, indretningsarkitekt, fordi vi har en god pløjning gear og 4-hjulstræk biler.

indretningsarkitekt

Det koster mange penge at lægge grus på det meget indkørsel, som er nødvendige i vores område, hvis du vil bruge din indkørsel året rundt. Vi har en nabo, der har været her i årevis har måttet park i slutningen af hans indkørsel halvdelen af året på grund af sne og mudder lige indtil sidste år, hvor han fik en 4-hjulstræk. En lang indkørsel er fantastisk for privatlivets fred og luftkvalitet, indretningsarkitekt, men hvis du rent faktisk vil bruge det, det vil koste dig.
4. Ikke deler. Hvis du er i en sådan hast at flytte, at den eneste måde du kan betale det er at “gå med til” nogle ejendom med en anden køber, der ikke gør. Dette er en opskrift (tilgiv mig ordspillet) for katastrofen.

indretningsarkitekt

5. Dræbe nogle træer. Vi træ om frygtelige ansigtsomfavnelse der flyttede til skoven. Da vi vandrede omkring gawking på alle de smukke træer, besluttede vi os for at opbygge vores første bygning, en 24 x 40-fods butik. Nu, vi var et med træer og kunne ikke tage del i nogen af dem, så vi placeret vores butik, hvor vi kunne tage de færreste træer.

indretningsarkitekt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

havearkitekt