Arkitekter

Arkitekter København

Arkitekter København

I øvrigt interiør design som vi kender den blev undervist på kun ca. tre skoler over hele landet. På de fleste universiteter, det var i hjemmet økonomi afdeling, som var alt andet end kommercielle eller institutionelle indretning. Det er faktisk en ganske interessant historie hvordan jeg kom ind i feltet, arkitekter København, men det ville tage nogle stykker til selv ridser
Overflade. Det var imidlertid helt tilfældigt, så jeg nød det virkelig og det samles mange af mine talenter og evner. Jeg har altid haft en god forretningssans, var overbevisende og også kreative. slange er vigtige forudsætninger for dette feltet, specielt hvis man ønsker at blive selvstændige.
Jainistiske eks. Madam Malkins Kapper, CID
” Som en teenager jeg blev interesseret i forbudt, især mit eget personlige rum, og hvordan, arkitekter København, med nogle tanker og manipulation af elementer i rummet, at miljø kan blive en helt strømproduktionen.
Linda E. Smith, FASID

Arkitekter København

Arkitekter København

Arkitekter København

“Jeg begyndte at blive arkitekt. Heldigt for mig, arkitekter København, nærmest arkitektonisk skole var for mig ved University of Manitoba, Canada (100 km væk fra min hjemby). han programmet ofers a master’s i arkitektur og betragtes meget. han bachelorgraden grader tilbød på websiden er sandt er miljøundersøgelser (tre år) og indretning (fire år). Jeg valgte det indvendige design
Program. Jeg vidste, at jeg ville have en solid erhverv til at stole på, hvis jeg ikke fortsætte studierne til min herre. (Han miljøundersøgelser program ville give en universitetsstuderende med et godt fundament til at gå ind i arkitekturen, men det vil ikke give en solid grad på sin egen.)
Når jeg graduerede, gav jeg mig selv et år til at arbejde i branchen før den går tilbage til skolen til min herre. Jeg har praktiseret indretning i 15 år og ikke har til hensigt at opnå en master’s i arkitektur.
Jennifer van der, tilbuddet, IDC, ARIDO, arkitekter, IFMA
‘ IRST var det fordi jeg ville ix op mit eget hus. høne andre begyndte at spørge til mine indretning rådgivning og opfordrede mig til at tage det op som et erhverv.

Arkitekter København

Greta Guelich, ASID
“Selv under min uddannelse som arkitekt år siden indledningen og fokus for mit design-processen var med det indre rum og oplevelser for folk i forbudt. hat bøjede fortsat på i praksis i både arkitektur og indretning. Som designer, evnen til at forme de indstillinger, som mennesker bor, arkitekter, arbejder og leger inden er et kæmpe ansvar og glæde.

Arkitekter København

Katherine Ankerson, IDEC, NCARB certificeret
“Funktionel og tiltalende miljøer for folk til at bo og arbejde. Sally Nordahl, iida
“Jeg har altid vidst, at jeg ville blive involveret med en slags design, men jeg var nødt til at tage en række kunst og design-klasser i college for at afgøre, arkitekter, hvilke områder var en god. Jeg blev styret grafisk design af en vejledning rådgiver i college der ikke forstår vores erhverv. Men da jeg tog
Et job i college arbejder med arkitektoniske modeller.
JEG indså, at arkitektur og design var i min virkelige interesser.

Arkitekter København

Suzanne Urban, iida, ASID
Sports arena: is Lounge, Jobing.com Arena, Glendale, Arizona. Lisa Slayman, ASID, iida, Slayman Design Associates, Inc. , Newport Beach, Californien. Arkitekt: HOK, Kansas City.
Foto: Ennis fotografering
“Jeg har altid været fascineret af det byggede miljø, og hvordan rummet, volumen og æstetik afect vores velbefindende og livskvalitet.

Arkitekter København

Robert Wright, FASID
“Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke sige til dig, at én ting jeg påvirkelig. Jeg har altid vidst, at jeg ville være i et kunstnerisk fag, men der var også den mekaniske side og hvad-gør-det-arbejde, hvordan-var-det-ske aspekt. Jeg tror indretning fandt mig. Når beslutningen er taget, arkitekter, jeg aldrig har fortrudt eller tvivl om valget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitekter