boligindretning

byggefirma

byggefirma

byggefirma

byggefirma

byggefirma

EN kurv af sjov: find en billig kurv eller en anden beholder, måske en spand til børn og fyld den med sjove og billige ting. F. eks. dum spartelmasse, en vandpistol, et kortspil for, fortovet kridt osv. For drenge, kan du tilføje nogle små biler og piger, byggefirma, smide nogle hår tilbehør. Afslutte det med lidt slik eller en pez dispenser og du har en sjov gave. Hvis du finder nogle sjove, små ting, som de fleste børn synes er pæn, hente et bundt så til enhver tid har du en levering af elementer til mix og match til en fødselsdag.

Børn beder om opmærksomhed fra vigtige personer i deres liv, (mor, byggefirma, far, bedsteforældre, moster, ældre søskende). Giv, at særlige barn en gave i form af tid: en dag med dig komplet med frokost, en film, byggefirma, og/eller shopping i gave af

byggefirma

Deres valg.
10 Bud for forældre
527
Forældre er en af de vigtigste opgaver, byggefirma, som vi nogensinde vil gøre. Ti enkle fornuftige retningslinjer vil hjælpe dig hæve trygge børn og robust teenagere.
Børn, forældre, forældre hjælpe, overordnet rådgivning, teenagere, disciplin, fødsel, barn, baby, nye baby, småbørn, selvsikker, generthed overbord, manglende tillid

byggefirma

Michael Det er modbydeligt’s
10 Bud for forældre
Her er den klogeste bud stadig ros til forældre:

1.Du skal være konsekvent. Gør som du siger, du vil. Børn ved, hvor de står, når du er konsistent, følge og mener, hvad de siger.

byggefirma

2.Du må forvente at børn bidrage (uden at blive betalt). Forventer børn at hjælpe derhjemme, men forvent ikke at gøre så elskværdigt. Her er et spørgsmål at stille dig selv fra tid til anden: Hvad skal dine børn gør, at nogen bygger på?
3.Du må opmuntre regelmæssigt og konsekvent. Husk, byggefirma, at opmuntring og ros vil få børn meget videre end kritik og straf så dit barns bedste encourager snarere end hans største kritiker. Opmuntring hjælper et barn link hans eller hendes selvtillid til den proces, snarere end resultaterne af, hvad de gør.
4.Du skal placere ansvaret, hvor det hører til. Behandling af børn og unge, som du ønsker det. Hvis du vil have ansvaret, kunne børn og derefter behandle dem som om de er ansvarlige for. Den bedste måde at udvikle ansvar er at give det til børn.
5.Du må være klar over, at børn og unge ser kun én side af en sag. Du skal tage det, de siger med en stor kornstørrelse af salt. Ikke, at børn og unge ligger, men de har været kendt for at overdrive eller se fakta kun fra deres side.
6.Du skal vise kærlighed og kærlighed til deres børn. Du skal sige du elsker dine børn mindst en gang om dagen. At vide, at de er elskelige er grundlag for selvstændig værd, uanset deres alder.

byggefirma

7.Du skal fange børn og unge opfører sig godt.

byggefirma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

boligindretning