Køkkenrenovering

Murer

Murer

Murer

Murer

Murer

Der har været mange legender knyttet til denne helgen, og de har eksisteret i århundreder. Denne ferie startede som en hellig dag i den katolske kirke, men i årenes løb denne religiøse katolske saint’s dag er forvandlet til en mere verdslige højtideligholdelse af den kommende nye spring.
Her er nogle fakta om St. Patrick’s Day:
– Marts 17th, Murer, festdag, er dagen for Patrick’s død.
– St. Patrick, skytshelgen for de irske, var ikke fra Irland.
– Patrick var en gammeldags missionær i Irland i det 4. århundrede.

Murer

– Han bragte mange mennesker til omstilling og til den kristne religion.
– Shamrock, symbol på St. Patrick’s Day, Murer, var et anlæg med tre blade, Patrick bruges til at vise pagans treenighed af Gud – faderen, sønnen og Helligånden.
– Maewyn er navnet St. Patrick blev født. Hans navn blev ændret af biskoppen i et kloster i Frankrig, efter han undslap fangenskabet. Han var ikke religiøs overhovedet, da han var barn.
– Den første St. Paddy’s day parade i USA var i 1737, 40 år før den revolutionære krig.
– Den første dag i foråret marts 21 og dette kunne være årsagen St. Patrick’s Day festlighederne har fanget på så store.

Murer

– Alle omgange irske for en dag – kun iført grønne, et tegn på liv.
– Irske retter omfatter Corned beef og kål, Irish Stew, Irish Cream pie, irske soda brød, scones, irske ost brød, og alle disse vil være et godt valg på St. Patrick’s Day.
Der er mange traditioner og legender, der er gået i arv gennem generationer, så terrorgrupper i forhold har fået forvirret. Er det ikke præcis, Murer, hvornår Patrick blev født, den faktiske dato varierer ca. 30 år i tidlig 300 AD men den dag, Murer, hvor hans død er visse, 17. marts, Murer, og det er en vigtig dag.
Så uanset om du er en hyldest til livet med et glorificeret katolske helgen eller den fremstormende forår og alle de nye vækst og nyt liv muligheder, et nyt liv kan omfatte, det betyder intet. Bær noget grønt, snuppe en grøn hat, forærer en shamrock og deltage i paraden. Held og lykke og velsignelse er beregnet for alle!
10 Gode gave ideer til Far’s Dag

Murer

396
Ok, så fars dag nærmer sig, og du vil hellere gå til tandlægen end købe en anden knude. Gem udnævnelse til visdom tænder problemer og gøre shopping lidt lettere. Her er 10 gave ideer til Far’s dag, der helt sikkert vil bringe et oprigtigt smil på hans ansigt.
10. Far til Årets Plade – vis din værdsættelse af det særlige far med en pokal eller plak, der ærer ham som far.
9. Magasin abonnement – det er den gave, der bliver ved med at give året rundt. …
Far\’s dag, far, gaver, gaveideer, gave kurve

Murer

Ok, så fars dag nærmer sig, og du vil hellere gå til tandlægen end købe en anden knude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkkenrenovering