Havearkitekt

Boligindretning

Boligindretning

Boligindretning

Boligindretning

Boligindretning

En ny seng kan være en stor køb, men hvis økonomien ikke vil tillade dette, så skal du blot vælge en ny hovedgærde. Sats på træ i stedet for en polstret hovedgærde, eller hvis præference er for en polstret hovedgærde og derefter nøje overveje stof, der bruges til at dække det. Velvet er en god mulighed.

Tæpper er en anden måde at give rummet et nyt udseende. Som for tæpper, kan en dybere bunke være et luksuriøst præg. Hvis præference er for trægulve derefter vælge det bedste, at budgettet tillader. Laminat gulv ligner meget trægulve, men vil ikke vare så længe. Trægulve er slidstærke, varm og er af god kvalitet.

Residential indretningsarkitekt Lisa T. Buyuk har hjulpet kunder med at skabe drøm mellemrum siden 1995 Boston-baserede designer lancerede Buyuk Interiors i 2002 efter at have arbejdet med to nationalt anerkendte Boston designfirmaer.

Hun har en Master i Boligindretning grad fra New England School of Art and Design, samt en Bachelor’s of Arts grad i kunsthistorie og fransk sprog og litteratur fra Boston University.

Boligindretning

Boligindretning

Lisa T. Buyuk

Buyuk er medlem af American Society of Interior Designers (ASID), og holder hende NCIDQ Certifikat samt et certifikat i italiensk design fra Nuova Accademia delle Belle Arti i Milano, Italien.

I 2005 Buyuk deltog i Devon Nicole House Project i Børne-Hospital, Boston.
Boligindretning
Projektet blev tildelt ASID’s Samfundstjeneste Award for dem, hvis samfundstjeneste bedst eksemplificerer ånd at bringe design til livet i tjeneste for andre.

Buyuk Interiors har specialiseret sig i bolig indretning og udsmykning. Dens filosofi er, at godt design er ikke ekskluderende; det er inddragende og samarbejdsorienteret.

Boligindretning
Boligindretning

Boligindretning
Mens De tager hensyn til de individuelle smag af hver enkelt klient, Buyuk blander klassiske og moderne former for at skabe hvert rum.

De firm’s kunder spænder fra første gang huskøbere til direktører med flere boliger. Projekterne omfatter boliger i Boston, samt hjem overalt større New England.

Buyuk’s arbejde dukkede op i Boston Globe i februar 2012 Det er også blevet præsenteret i Boston Homes og Børne-News.

For de seneste ti år Martin Pierce Hardware har kastet sit skulpturelle dør hardware ved hjælp af den tidløse endnu arbejdskrævende tabt voks metoden. Han er involveret i designprocessen fra start til slut begynder med sin egen meget detaljerede skitse, der bliver en udskåret voks skimmel, der accepterer det smeltede metal til sidst danne en funktionel stykke hardware.

Hans unikke og udsøgte kollektioner spænder fra den originale og ikoniske Hedgerow linje til den moderne Ergo og Morphic kollektionerne til de uventede finurlige kreationer findes i dyret og Netsuke linje.

To metaller anvendes oftest i støbningen af disse produkter. Bronze anvendes typisk til klassisk, natur inspireret og økologiske temaer og rustfrit stål bruges til mere moderne design. Mens dyrere end den typiske “off the rack” hardware, kastede de ved hjælp af den Hiqhest kvalitet silicium bronze og 304 rustfrit stål, den mest holdbare stål rådighed.

Alle deres produkter er stolt gjort her i Los Angeles-området, men de arbejder med kunder fra hele verden. Med en bekymring for miljøet, Boligindretning, de tager sig til at holde deres fremstillingsproces som miljøvenlig som muligt ved hjælp af genvundne metaller, for eksempel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havearkitekt