Arkitektforbundet

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Sallie Smith hensigt virkningerne af hendes boligindretning til at nå langt ud over de sædvanlige foranstaltninger.

Mit mål er at give den fineste personlig service, som opliver sanserne, indgyder velvære og opfylder selv de uudtrykte ønsker og behov mine klienter, ¨ sagde ejeren af Sallie Smith indretning og udsmykning af Allentown, Pa.

Smith grundlagde virksomheden i 2004 som en nøglefærdig indretning og udsmykning selskab med fuld adgang til enhver form for hjem tilbehør. Fra Windows til puder, køkkener til soveværelser, hvis du ønsker det, eller har brug for det, vi kan gøre det, finder det, skal du oprette det eller skjule det. Priserne er meget rimelige, da well.¨

Ifølge Smith, er der ingen grund til at være en slave til stormagasin trends, når du kan udtrykke din egen stil med hendes indvendige mode. Fra klassisk til lunefuld, kan vi hjælpe dig med at opnå den helt rigtige look i din dagligstue space.¨

Smith tilføjer dog, at hun er glad for at arbejde med ethvert budget og er i stand til at skabe personlige behandlinger med off-the-shelf materialer, der vil se ud som du har brugt en masse mere for det, end du virkelig did.¨

Arkitekter

Arkitekter

Smith tilbyder en gratis konsultation, hvor hun vil møde dig i dit hjem eller forretningssted, foranstaltning, hjælpe dig med at vælge farver, diskutere stoffet, og tage billeder af din plads.

Hun bruger innovativt design software til at tilbyde en visuel repræsentation af, hvordan dit projekt vil blive vist på færdiggørelse. Hun kan også bruge programmet til at hjælpe med plads planlægning, herunder nedskæringer som følge af en omdannelse.

Smith, der er indehaver bachelor’s og masterstuderende grader, er medlem af Solafskærmningens Association of America og Den Internationale Boligudstyr og Design Association. Hendes arbejde har været omtalt i Window Fashions Vision Magazine.
Arkitekter
Grundlagt i 1996 i Duluth Georgia, Suwanee dekorative hardware Inc. er en af de nations største Rocky Mountain Hardware forhandlere og Georgia’s No. 1 emtek & Ashley Norton forhandler.

Arkitekter
Arkitekter

Arkitekter
Kunderne kan finde rabatpriser ekspert service og en enorm udstilling af Baldwin Hardware, Ashley Norton, Rocky Mountain Hardware, emtek, Schlage, og Top Knobs, blandt andre dekorative dør og kabinet hardware mærker på selskabets showroom i Atlanta.

Selvom showroom er åbent mandag til fredag, er det bedst at ringe for en aftale, før du besøger.

Suwanee dekorative hardware er også udstyret med mere end 16.000 produkter på sin hjemmeside. Det tilbyder gratis forsendelse for ordrer over $ 199, og skibe overalt i det kontinentale USA.

Selskabet leverer gratis onsite starter og høringer for projekter på over $ 5.000 i metroen Atlanta eller Knoxville, Tennessee. Områder.
Arkitekter
Ud over døren og fryser hardware, det bærer køkken og bad, VVS, og hjem hardware enheder.

Suwanee dekorative hardware kan prale med en Better Business Bureau A + rating.
Arkitekter
Rocky Mountain Hardware er en linje af hardware med et enkelt, håndlavede udseende som montering i en rustik log hjem som i en Middelhavet stil villa.

Arkitekter, efter 20 år i operationer lederstillinger i produktionsvirksomheder og teknologi, Doug Robinson opdagede en forkærlighed for at designe og crafting børns senge med fantasy temaer.

Da det primære designer hos Fable Bedworks, Victoria, British Columbia, Canada, Robinson overvåger et team af professionelle, som bygger sine finurlige værker.

Hans grænseløse fantasi, kombineret med en stærk forståelse af de praktiske aspekter af at samle holdbare, stærke og sikre produkter, er tydelig i hver seng, han skaber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitektforbundet