Facaderenovering

havearkitekt

Havearkitekt

Havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

Med op til 100.000 husstøvmider lever i blot én kvadratmeter af tæppet og det er rapporteret, at 98% af de britiske husholdninger har faste tæpper er det klart at forstå, havearkitekt, at det forenede Kongerige har den højeste forekomst af astma symptomer i 13-14 årige i verden på 19,8 %, sammen med den anden højeste forekomst af eksem.
Tæpper, der behandles selv kommet i for stor kritik. Når testet 3 ud af 4 tæpper, som var opført som værende behandlet mod husstøvmider indeholder kemikalier af farlige karakter. Teser kemikalier inkluderet organiske tinforbindelser og phthalater, permethrin, havearkitekt, triclosan, havearkitekt, bromerede flammehæmmere og formaldehyd. WHO har anbefalet, at de erstattes af mindre farlige alternativer.
En undersøgelse viste, at husstøvmiden allergen koncentration af støv fra tæpper kan være 6-14 gange højere end fra træ- og laminatgulve.
Eksponering for mider i de første, meget vigtige år af livet kan udløse en livslang allergi. Der er ingen mirakelløsning, kun forebyggelse – styring af husstøv husstøvmiden befolkning – med fokus på støv, for at reducere koncentrationen af stoev-borne allergener i levevilkår ved at styre allergen produktion og støv, som transporterer den.
Husstøvmider er ikke kun begrænset til tæpper er næsten universel i forekomst, en typisk madrassen kan have indeholder alt fra 100.000 til 10 millioner mider. Ti procent af vægten af en to år gammel pude kan bestå af døde mider og deres ekskrementer

havearkitekt

Pet allergener
Kæledyr er den næstvigtigste årsag til indenlandske allergi og over 50% af astmatiske børn er sensibiliseret med allergener katte og/eller hunde. Igen tilstedeværelse af faste tæpper er særligt stærkt associeret med høj pet allergen niveau. Selv når et gebyr er fjernet fra et hus allergenet niveauer kan være betydelig.
Punkter
• Tæpper kan indeholde den største beholder i det samlede beløb for husstøvmiden allergener i huset
• Tilstedeværelsen af tæpper i hjemmet kan øge den samlede husstøvmiden allergen belastning sammenlignet med laminat eller trægulve.

havearkitekt

• Op til 100.000 mider kan leve i en kvadratmeter af gulvtæppet.
• Tæpper kan havnen 6-14 gange mere støv husstøvmiden allergener end laminat og trægulve.
• Tilstedeværelse af faste tæpper er særligt stærkt associeret med høj pet allergen niveau.
Hvordan kan vi reducere antallet af husstøvmider?
• Udskift fjer og dun puder med syntetisk fyld.

havearkitekt

• Omslutte madrassen top og sider med plastik, grundig støvsugning madras og puder bunden af sengen. Fugt og aftørres plast madrasovertrækket dagligt.
• Skifte og vaske pudevår, ark, og under tæpper, og støvsuge sengen base og omkring dækket madras ugentligt.
• Brug nylon tæpper snarere end uld eller bomuld.
• Ofte vaske sengetøj (lagner, dyner puder og dyner) i varmt vand (60oC ugentligt). Også vaske gardiner.
• Hyppig støvsugning som en støv-mål er mere tilbøjelige til at forværre allergiske astmatiske betingelser, havearkitekt, fordi traditionelt vakuummerne er ineffektive – støvopsamling ved konventionelle tomrum resulterer i en væsentlig forøgelse af luftbårne støv koncentrationer. Støvsugning er bedst opfyldes af rengøringsmidler, at støvet i flydende medie såsom vand snarere end en støvpose.

havearkitekt

• Udskift tæpper med træ, havearkitekt, fliser, linoleum eller vinyl gulvbelægninger. (Hvis du har tæpper, støvsuge hver dag.

havearkitekt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facaderenovering