arkitektforbundet

boligindretning

boligindretning

boligindretning

boligindretning

boligindretning

Og hun skubbede dem, og de fløj! Mere inspiration til control freak forældre
Du kan ikke fange et barns ånd ved at køre efter det. Du skal stå, boligindretning, og elsker det snart selv tilbage. -Arthur Miller
Opdragelse rådgivning, boligindretning, disciplin, magtkampe, styre børnene, adfærd problemer, vanskelige børn, strong tænkende børn, forældre coach

boligindretning

Du kan fange barnets ånd ved at køre efter det. Du skal stå, og elsker det snart sig tilbage. -Arthur Miller
Det stod klart for mig flere somre siden, hvor jeg tilbragte 6 uger lidelse med et alvorligt tilfælde af bistader over hele min krop. Når kløen først begyndte, den eneste måde at finde lindring var at ligge helt ubevægelig.
Mine børn, der er vidunderligt selvstændige underholdende, boligindretning, gik om deres virksomhed i de første par timer, kontrol over mig engang imellem for at se, om jeg havde brug for noget. Som dagen gik, de opdagede, at jeg var en siddende duck. De slået lejr på min king size seng, og vi fortsatte med at have nogle meget dybe og tankevækkende samtaler.

boligindretning

Jeg tvivl om disse sammenhænge ville være sket, hvis jeg havde fået min sædvanlige produktive og travle self. Jeg ville formentlig have afbrudt af stille tid, der var nødvendig for deres spørgsmål, som dukker op for at springe op og fold vasketøjet før det krøllede.
Jeg næsten aldrig sidde stille når jeg er sundt. Der er altid så meget at gøre. Bistader lærte mig masser af vigtige ting … ikke mindst af, boligindretning, er, at verden ikke vil bryde sammen, hvis jeg ikke holder det op. Sikker, jeg faldt bag om tingene. For første gang i mit liv jeg venstre telefonopkald kredetkort, og retter i vasken, og tøjvask våd og krøllede i dage.
Men solen fortsatte med at stige og alligevel. Jeg ville ikke miste venner pga. mit dårlige svartider. Og mine børn lært at tage sig af snavsede tallerkener og tøj.

boligindretning

Min søn er en spirende kok, boligindretning, og han havde det meget mere frihed i køkkenet når jeg ikke var der at fortælle ham hvad du skal gøre, eller hvordan du kan gøre det bedre. Han var så stolt over at tjene os lækre måltider han havde forberedt.
Jeg er sikker på, at du ved, hvor jeg skal med dette. Nogle gange er det bedste, vi kan gøre for vores børn er faldet ud og lade dem opleve deres egen kompetence. Mine børn blomstrede under min tid. Jeg synes, det var rigtig godt for dem at føle sig nødvendig og vigtig, for at yde et bidrag til den familie, der virkelig talte.

boligindretning

Ja, det er trist, at det var en ubehagelig sag for bistader, for mig til at indse, at jeg ikke giver dem nok muligheder for at opleve deres egen kompetence, men så må det være sådan. Nu ved jeg. Sande tilståelser om en medrivende vicevært.

boligindretning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

arkitektforbundet