Indretningsarkitekt københavn

Arkitekter

Arkitekter

Kristin King ASID
> Min passion begyndte som et ønske om at skabe bedre steder for folk at bo og arbejde. Jeg tror, at alle indretningsarkitekter deler denne grundlæggende lidenskab. hat
lidenskab er vokset for mig at indeholde overvejelser
for, hvordan vi afect det naturlige miljø i processen. Jeg stadig fokus på interiør, men de valg, vi foretager i processen har en signiicant indvirket på den større miljø, arkitekter, som vi alle deler.
Barbara Nugent, FASID
> Det var min barndomsdrøm at forbedre indeklima. Jeg beskrev mit ønske om at min bedstefar, og han sagde, at jeg beskriver en karriere i interiør design.

Arkitekter

Rosalyn Cama, FASID
> Han oprettelsen af sted har stor indflydelse på mennesker. Fantastisk sted er både æstetisk og emotionel.
Nila Leiserowitz, FASID, Associate AIA
> Tro det eller ej, ville jeg aldrig hørt om interiør design som et erhverv, indtil jeg arbejdede min mands vej gennem college på et lokalt universitet. Jeg arbejdede i dekanens lyd, arkitekter, hvor det indvendige design program blev udviklet, og kurset pensum kom på tværs af mit skrivebord. Jeg var så imponeret over den tværfaglige tilgang af programmet gennem kunst, arkitektur, interiør design, grafisk design,
og teknologi, som jeg blev interesseret i at forfølge
at nye større. Jeg fandt det fascinerende, at mange af de kurser med fokus på forskellige former for kreativ problemløsning.

Arkitekter

Terri Maurer, FASID
> Jeg har altid været en kunstner og var en grafisk designer i mit FØRSTE karriere. Men jeg ønskede at oversætte mine design færdigheder fra 2D til 3D. Jeg blev ført ind i interiør design, fordi jeg var meget interesseret i perspektivet / puds, der var blevet gjort til præsentationer. Ater tage nogle drating klasser og kurser i perspektiv, var jeg hooked på at skabe hele miljøet.
Robin J. Wagner, arkitekter, ASID, IDEC
“Jeg arbejdede i en arkitektonisk irm i skolen og så mulighederne for hurtig
Fremrykning af kommercielle indretning. her
En mangel på teknisk viden i feltet på det tidspunkt.

Arkitekter

Egon Messner, iida
“Jeg faldt faktisk i det arbejder for et stort design og møbler irm after jeg havde checket ind high school. Jeg kunne lide det og undersøgt mange muligheder for industrien.
Michael Thomas, FASID, arkitekter København, låg
” Indretning er en udvidelse af min kreative talent og fulillment af mit ønske om at være personer der søger at berige deres liv gennem deres fysiske miljø.

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Sandra Evans, ASID
“Jeg blev indretningsarkitekt fordi det var nærmest grad kunne jeg ind til en ine arts grad, at min far ville fond. På det tidspunkt var jeg interesseret i alle de avancerede klasser; arkitekter København, men da jeg begyndte at tage interiør design labs, jeg nød den udfordring at fortolke et program kombineret med kompleksiteten af overførsel af mine ideer i en to- eller tredimensional format.
Linda Santellanes, ASID
” Jeg er et registreret arkitekt, ikke en professionel indretningsarkitekt. Man kan vel sige jeg er en professionel indretningsarkitekt har stor erfaring design interiør.

Arkitekter

M. Arthur Gensler Jr. , FAIA, FIIDA, RIBA
“Jeg har ingen planer om at blive indretningsarkitekt. Jeg startede ud med en grad i psykologi og, senere, via en omvej, opdagede dette . han var før Art Gensler havde oprettet i feltet af virksomhedernes valg interiør.
Healthcare design i disse dage ikke eksisterede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt københavn